tmi Teija Saarinen

Kehittämispalvelut yrityksille

Tuhlaako yrityksesi ehkä huomaamattakin aikaa, rahaa, henkilöstöä tai materiaa? Jos epäilet, että jokin asia ei ole yrityksessäsi ihan kohdallaan, tai haluat vain muuten kartoittaa yrityksesi resursseja, minä autan. Minulla on työkaluja etsiä, löytää ja tehdä parannusehdotuksia niin, että yrityksesi tulos paranee kestävällä tavalla. Koska myös opiskelen tällä hetkellä, saat taitoni käyttöön  edullisesti harjoitustöinä. Autan mielelläni vasta yrittäjiksi aikoviakin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, se ei maksa mitään.

Koulutukset ja kurssit

Tmi Teija Saarinen tarjoaa myös ympäristöön, luontoon ja puutarhaan liittyviä, asiakkaalle räätälöityjä persoonallisia koulutuksia ja kursseja. Kurssien vetämisestä usean vuoden kokemus.

Koulutus voi tapahtua joko etänä, tai paikan päällä. Koulutuksesta puhun, kun kyseessä on päivän tai muutaman tunnin kestävä tilaisuus. Koulutuksessa keskitytään yhteen tai muutamaan asiaan.

Kurssit ovat yleensä vähintään kahden tapaamiskerran koulutuksia. Kurssit toteutetaan asiakasryhmälle sopivalla tavalla asiakkaalle sopivassa ympäristössä laadukkaasti. Myös kurssit onnistuvat etänä.

Koulutusten ja kurssien hinnat alk. 20 € / henkilö. Ota yhteyttä!

, puh. 044 5200 275

Esittely

Olen Teija Saarinen, yrittäjä ja luomutilallinen. Olen koulutukseltani muun muassa markkinointiin erikoistunut merkonomi, sekä puutarhuri. Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta Hämeen ammattikorkeakoulussa kestävää kehitystä. Erikoistumisopintoni olen valinnut niin, että pystyn auttamaan yrityksiä löytämään piilossa olevia resurssejaan, tai muuttamaan toimintatapojaan kestävällä tavalla siten, että yrityksen tulokset paranevat. Työkalut valitsen riippuen yrityksen ongelmasta.

Toimin itse yrityksessäni vastuullisesti ja kestävästi. Se tarkoittaa myös sitä, että ohjaan asiakasyrityksen tarvittaessa minulta eteenpäin toiselle ammattilaiselle. Pidän verkoistoitumista ja erilaisia yhteistyömuotoja tärkeänä.

Mitä kestävä kehitys on yritystoiminnassa

Kestävä kehitys jaetaan perinteisesti neljään kategoriaan: taloudelliseen, sosiaaliseen, ekologiseen ja kulttuuriseen kestävyyteen. Yritystoiminnassa taloudellinen kestävyys on ehkä helpoin ymmärtää, sitä pystyy mittaamaan numeroiden avulla. Sosiaalinen kestävyys on esimerkiksi työhyvinvoinnin tarpeiden tunnistamista, järkevien ja kestävien työtapojen pohtimista. Ekologista kestävyyttä ei aina mielletä yrityksen tulosta parantavaksi, mutta yrityksen ekologisuuttakin voidaan helposti kartoittaa ja mitata. Myös sitä, mikä vaikutus tehdyillä toimenpiteillä on yrityksen tulokseen. Kulttuurinen kestävyys yritysmaailmassa voi tarkoittaa erilaisia asioita riippuen yrityksen toimialasta.